16 juni 2017

DEEL DE TOEKOMST

Verenigingen kunnen op heel veel manieren een belangrijke rol spelen. Ze faciliteren leden in hun innovatieve processen, ze prikkelen de sector of het domein van de vereniging tot ontwikkeling met nieuwe inzichten en kennis. En hebben de mooie en belangrijke uitdaging om blijvend te verbinden, juist in deze tijd!

Het is aan jou en aan ons als verenigingsprofessionals om met elkaar de verenigingen van de toekomst te ontwerpen, te bouwen en te delen. We nodigen je van harte uit om de toekomst te komen delen op 15 en 16 juni.

Inspirerende verhalen binnen en buiten de verenigingswereld ophalen, ervaringen uitwisselen, leren van elkaars experimenten en cases, kennis delen, praktische tips vinden en trots op het vak en de kracht van verenigingen vieren. Kom naar het DNA-jaarcongres in de Fokker Terminal te Den Haag. Netwerk op het uitgebreide netwerkplein. En feest op het strand van Scheveningen. Kortom, mis dit ‘’congrestival’’ niet!

Voor wie: verenigingsprofessionals die zich verder willen ontwikkelen in hun vak, zowel DNA-leden als niet-leden. 

Programma

Voor het programma op beide dagen zie: https://www.denederlandseassociatie.nl/thema-en-programma-overzicht-2017?utm_source=All&utm_campaign=Schrijf+je+nu+in+voor+het+DNA-jaarcongres+en+feest&utm_medium=email

Kijk voor meer informatie en inschrijven op onderstaande website. 

Website

https://www.denederlandseassociatie.nl/aanmelden-dna-jaarcongres?utm_source=All&utm_campaign=Schrijf+je+nu+in+voor+het+DNA-jaarcongres+en+feest&utm_medium=email