26 september 2020 9:00 - 17:00

Ontdek de kracht van Energy EFT (Emotional Freedom Techniques), Tapping!

Energy EFT, Tapping, is een wonderlijke mooie techniek die gericht is op positieve energie en stressreductie. Een bijzondere techniek die je instaat stelt veerkrachtiger met emoties en spanning om te gaan!   

Een trainingsdag vol informatie, inspirerende oefeningen, tips, ideeën, plezier en daarmee ENERGIE!

Een vaktherapeut is zelf één van de belangrijkste middelen die in therapie worden ingezet. 

De Energy EFT (Emotional Freedom Techniques) Fundament training geeft vaktherapeuten een vaardigheid in handen om het eigen energieniveau gezond te houden, emotioneel gezond te zijn en zo om te kunnen gaan met spanning en stress die onvermijdelijk zijn in het werkveld van de vaktherapeut.  Voeg de basis van Energy EFT toe aan je toolbox. Deze dag is gericht op het zelf en samen met anderen gebruiken van EFT bij (dagelijkse) spanning en emoties en het versterken van veerkracht.

Bessel van de Kolk traumaspecialist en schrijver van ‘Traumasporen’ gaf in 2016 en onlangs in 2018 bij het congres georganiseerd door uitgeverij Mens aan:

‘Tapping is een onmisbaar onderdeel van mijn werk om mensen binnen de ‘window of tolerance’ te houden’. 

Leer en ervaar tijdens deze trainingsdag hoe je deze geweldige techniek kunt inzetten voor jezelf, en samen met anderen.  Ontdek de kracht van Energy EFT!

Locatie: Lijm en Cultuur Rotterdamseweg 272 te Delft   (vrij parkeren)  Tijd:  van 9.00 – 17.00 uur 

Investering: bij boeking tot 2 weken voor de trainingsdag €140,00, binnen 2 weken voor de trainingsdag €160,00. Inclusief kleurrijk origineel, in het Nederlands vertaald, handboek.

De training wordt gegeven door :  Jacqueline Besseling

Officieel trainer voor de GoE  https://goe.ac/Energy EFT en Modern Energy Tapping professional

En (senior) geregistreerd vaktherapeut Psychomotorisch Kindertherapie

Meld je aan, mail naar: EFToke@gmail.com          06-12584348

Of ga direct naar aanmelden via EventbriteOntdek de kracht van Energy EFT (Emotional Freedom Techniques), Tapping!’ Delft.

De link naar Eventbrite vind je ook op: www.EFToke.nl en Facebook: EFT Oké stressreductie en emotionele gezondheid, @EFToke of 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ontdek-de-kracht-van-energy-eft-tapping-en-hoe-jij-die-kracht-kunt-gebruiken-45160889436

Eerdere gelijke Energy EFT Fundament trainingsdagen waren goed voor 6 accreditatie punten.  

Je kunt de training onder -niet geaccrediteerde beroep gerelateerde scholing- zelf invoeren in je register vaktherapie. Je krijgt daarvoor een overzicht van de indeling en de uren van de dag, en een certificaat van deelname. 
 

Het fundament van Energy EFT Tapping, de basis van Modern Energy Tapping, is ontwikkeld door Silvia Hartmann van The GoE in Engeland. Op basis van deze trainingsdag kun je je verder specialiseren tot Modern Energy Tapping professional via de vervolgopleiding. Ben je al bekend met EFT of geschoold in EFT dan is deze dag de dag om te ontdekken hoe Silvia Hartmann EFT verder ontwikkelde.

 

Website

www.EFToke.nl