29 oktober 2020 14:45 - 18:30

Installatie dr. Suzanne Haeyen; De krachtige ervaring. Emotie- en zelfbeeldregulatie bij persoonlijkheidsstoornissen via vaktherapie

Op donderdagmiddag 29 oktober 2020 vindt de installatie plaats van dr. Suzanne Haeyen, bijzonder lector `Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen', in het auditorium van de HAN-campus aan de Kapittelweg 33, Nijmegen. De lector aanvaardt haar ambt met het uitspreken van de intreerede:De krachtige ervaring.
Emotie- en zelfbeeldregulatie bij persoonlijkheidsstoornissen via vaktherapie

Wat mag je verwachten?

In haar rede gaat Suzanne Haeyen in op recente ontwikkelingen in de praktijk en in het hoger beroepsonderwijs gericht op de behandeling van mensen gediagnosticeerd met een persoonlijkheidsstoornis. Zij licht de hieruit voortgekomen focus van het lectoraat toe aan de hand van enkele centrale inhoudelijke thema's van vaktherapie bij deze doelgroep. Zij zal inzoomen op de vraag hoe het lectoraat een bijdrage wil leveren aan het geschetste domein.

Voorafgaand aan de installatie bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan één specifieke workshop.

Voor wie?

Deze intreerede is met name interessant voor iedereen die belangstelling heeft voor vaktherapie en of persoonlijkheidsstoornissen.

Meer informatie en aanmelding via https://www.han.nl/start/corporate/nieuws/agenda/_items/installatie-suzanne-haeye/

 

Website

https://www.han.nl/start/corporate/nieuws/agenda/_items/installatie-suzanne-haeye/