11 september 2021 10:30 - 17:30

Tekenbewegingsmethode TBM - RUIMTE MAKEN IN RELATIES

Voor (vak)therapeuten met of zonder certificaat van de TBM basistraining WERKEN IN AANDACHT

Deze studiedagen bieden een basis om patronen en blokkades te herkennen en te bewerken aan de hand van de theorie en de praktijk van TBM. De drie studiedagen hebben een onderlinge samenhang, en bieden een breed scala aan thema’s en ervaringen aan. Ze kunnen los van elkaar gevolgd worden. Tijdens de drie studiedagen staat je eigen tekenbewegingsproces centraal. Van daaruit besteden we ruim aandacht aan de toepassing van TBM binnen je werk als therapeut. Elke studiedag wordt 2 keer achter elkaar aangeboden, zodat je kunt kiezen uit de vrijdag of de zaterdag.

RUIMTE MAKEN IN RELATIES

Een kleine ruzie met een vriend of collega, een vastgelopen (liefdes)relatie, al jaren gebrouilleerd zijn met iemand in je familie; iedereen kent wel een vergelijkbare situatie, waarin het contact geheel of gedeeltelijk is vastgelopen. Daarbij spelen verwachtingen, oordelen en teleurstellingen over en weer en belangrijke rol. Wachten tot de ander zich openstelt werkt meestal niet. Dit TBM onderzoek brengt je in eerste instantie bij jezelf, bij wat jij wel en niet kunt veranderen. Vanuit deze helderheid kun je opnieuw bezien op welke manier je het contact met de ander wilt vormgeven.

Notities

GROEP: maximaal 9 personen

KOSTEN: €130,- per dag incl. materiaal

Elke studiedag is geaccrediteerd voor 6 punten.

AANMELDING: stuur een mail en maak het cursusgeld over op IBAN NL03 Trio 0198501366 t.n.v. A. Floor en/of H. Overman, Amsterdam, o.v.v. datum en naam van de gewenste studiedag.

ANNULERING: kosteloos 2 weken van te voren, daarna geen restitutie mogelijk

CONTACT: info@tekenbeweging.nl
Didi Overman: 06-46044490, Lida Floor: 06-14917522

Website

http://www.tekenbeweging.nl