28 januari 2021 16:30 - 17:15

Gratis webinar: Een wereld te winnen in persoonlijke digitale zorg

Digitalisering kan de zorg én de patiënt veel brengen, dat laat deze coronaperiode zien. Patiënten hoeven niet meer voor alles fysiek langs te komen en krijgen meer zorg ‘on demand’. Daarnaast kunnen zorgorganisaties de zorgmedewerkers efficiënter inzetten wat een kostenbesparing op kan leveren en de wendbaarheid omhoog kan brengen.

Genoeg redenen om dit momentum te gebruiken en nu echt een volgende, of juist de eerste stap te zetten. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Hoe zetten we eventuele belemmerende overtuigingen om in actie?

Gratis webinar: ‘Een wereld te winnen in persoonlijke digitale zorg’
In de interactieve webinar: ‘Een wereld te winnen in persoonlijke digitale zorg’ op 28 januari van 16.30 – 17.15 uur gaat Simon Broersma, uitgever van Skipr, hierover het gesprek aan. Te gast zijn: Bettine Pluut, programmamanager Vliegwiel voor digitale innovatie in de zorg van de Patiëntenfederatie Nederland en Vinood Mangroelal, directeur KPN Health.

Wat levert digitalisering op in de praktijk voor patiënten en medewerkers?

Er wordt vaak gezegd dat patiënten onvoldoende digitaal vaardig zijn om van digitale zorg gebruik te maken. Uit onderzoek blijkt dat patiënten open staan voor telebegeleiding als deze op maat geleverd wordt. Welke verdere voorwaarden zijn van belang voor de eindgebruikers? De Patiëntenfederatie Nederland deelt haar bevindingen.

Programma

Tijdens dit live webinar komen de volgende vragen aan bod:

  • Hoe sturen we het systeem zo bij dat de zorg veilig en integraal digitaliseert, en patiënten en cliënten daar de vruchten van plukken?
  • Op welke manier kunnen we optimaal gebruik maken van het momentum van digitalisering?
  • Wat levert digitalisering op in de praktijk voor patiënten, medewerkers?
  • Hoe ga je om met patiënten, medewerkers die niet beschikken over de benodigde apparatuur of vaardigheden?

Meld u aan en praat mee!
Stuur vooraf uw vragen in via skiprevents@bsl.nl of stel uw vraag tijdens de webinar.

Website

https://www.skipr.nl/events/webinar-een-wereld-te-winnen-in-persoonlijke-digitale-zorg