7 augustus 2021 10:00 - 27 augustus 2021 17:00

Mind Eye Power Basic (3-daagse opleiding)

In 3 dagen beheers je de lichaamsgerichte en integratieve methode Mind Eye Power. Met MEP breng je op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering brengen in ongezonde overlevingsmechanismen bij cliënten. Hierbij kun je denken aan mate van stress, negatieve overtuigingen, onverwerkte emoties, angsten, ingesleten gedragspatronen  en gevolgen van trauma. De cliënt lost niet alleen een probleem op maar krijgt ook inzichten in levensthema's, meer balans en een nieuw perspectief.
 
Dit doen we met oogbewegingen, mindset en adem.
 
Op het einde van de opleiding beheers je een nieuwe tool die direct toepasbaar is in de praktijk bij het werken met cliënten.

Programma

De 3-daagse is een opleiding die erop gericht is om de methodiek te leren kennen en toepassen. Een afsluitende eindopdracht is onderdeel van het programma waarin de deelnemer het geleerde in praktijk brengt. De methodiek is het framework van MEP en is breed inzetbaar in de praktijk.

Na het succesvol doorlopen van de 3-daagse opleiding ontvang je een bewijs van deelname en mag je de MEP methodiek in de praktijk gaan brengen. Als je je verder wilt verdiepen in de methodiek en wilt zien hoe MEP directe aansluiting heeft op relevantie thema`s is de 12-daagse erg geschikt als vervolgopleiding.

Dag 1
We verdiepen ons in de theoretische achtergrond van MEP en leren brein, lichaam en geest meer in balans te brengen. Eveneens leren we hoe specifieke oogbewegingen verandering kan brengen in denken, voelen en doen.

 
Dag 2
Met gerichte oefeningen ervaar je hoe je nog specifieker invloed hebt op de diepere lagen van het brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’ en het intelligente hart. Het is mogeljik meer grip te krijgen op het angstcentrum van het brein en daarmee op emoties en cognities. Je brengt de MEP methode direct in praktijk en ervaart het zowel vanuit de cliëntenrol als die van behandelaar.
 
Dag 3
We verdiepen ons verder in de MEP oogtechniek en je leert de onbewuste taal van het oog waarnemen. Ook leren we om MEP interventies verder toe te passen. Er is aandacht voor de attitude van de MEP Practitioners en bespreken casuïstiek. De dag eindigt met de toelichting op de 12-daagse MEP opleiding Advanced.

Notities

Opleidingsdata

  • 27 augistus 2021
  • 3 september 2021
  • 10 september 2021

Opleidingskosten € 675, vrijgesteld van  BTW. Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

 De volgende onderdelen zijn inclusief:

  • Lesmateriaal
  • Toegang tot online leeromgeving
  • Accreditaties / studiepunten
  • Examentoets en Bewijs van deelname
  • Arrangementskosten
  • Koffie & Thee, Lunch

Aanmelden: https://mindeyepower.nl/aanmelden/

Website

https://mindeyepower.nl/beroepsopleiding-mep-basics/