19 mei 2021 19:00 - 20:15

Online sessie over VakEffect

VakEffect, je hebt het vast al een keer langs zien komen. VakEffect brengt het effect van vaktherapie in kaart. Als vaktherapeut krijg je op deze manier zicht op de effecten van jouw behandeling. En aan de andere kant verzamelen we via VakEffect onderzoeksdata. Met deze data kan onderzoek gedaan worden naar de werking en effectiviteit van vaktherapie. Zo kunnen we op termijn de werking van vaktherapie onderbouwen voor bijvoorbeeld zorgverzekeraars en gemeenten. Het is belangrijk dat je als vaktherapeut meedoet hieraan: zonder jouw deelname hebben we geen data!

Als FVB werken we samen met NLStenden aan VakEffect. Na een proefperiode gaat VakEffect nu definitief draaien. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt of misschien heb je nog je bedenkingen. Daarom organiseren we een online sessie op woensdag 19 mei aanstaande. Marinus Spreen en Celine Schweizer van NLStenden vertellen je meer over VakEffect en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ze geven in dit filmpje alvast een voorproefje en nodigen je van harte uit om deel te nemen.

Het artikel dat Marinus Spreen noemt kun je terug vinden in de Databank Vaktherapie.

Vanaf 19 uur kun je inloggen (en je audio en beeld testen), om 19.15 uur start de sessie.

Je kunt je vraag ook vooraf insturen, graag zelfs! Dit kan door een mail te sturen aan info@vaktherapie.nl. Vermeld hierbij dat het gaat om vragen voor de online sessie over vaktherapie.

Wil je bij deze gratis sessie aanwezig zijn, dan kun je je hier door middel van de blauwe knop aanmelden (eerst inloggen). Je ontvangt dan een dag van tevoren de link om deel te nemen aan deze online sessie.