28 oktober 2021 9:30 - 16:00

NVVS Regiostudiedag met Anneke Vinke - Thema 'lichaamsgericht werken binnen speltherapie' (- Locatie Gouda), nieuwe locatie Bodegraven

Dit is de vervangende datum voor 20 mei 2021


Op deze Regiostudiedag wordt ingegaan op het lichaamsgericht werken in de speltherapie.
Hoe kun je het lijf inzetten in speltherapie? Wat kan Sensorimotor Psychotherapie® bijdragen aan speltherapie?
Er is deze dag een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

Na afloop van de Regiostudiedag... heb je kennis van en geoefend met:
* lichaamsgericht werken: tracking, embedded relational mindfulness®, somatische resources binnen het kader van speltherapie.
* inzetten van spelinterventies op een manier die past bij de neurobiologische ontwikkeling van het brein.
* theoretische bagage vanuit het Neurosequentieel Model van Therapie (bekend uit de vorige Regiostudiedag), de Polyvagaal Theory en Sensorimotor Psychotherapy.

Programma

09.30 - 10.00 uur: inloop
10.00 - 12.15 uur: ochtendprogramma
12.15 - 13.15 uur: lunch
13.15 - 16.00 uur: middagprogramma

Op dit moment is nog niet te overzien welke RIVM-maatregelen er in oktober 2021 zullen gelden. Toch willen we ons daar niet door laten weerhouden om een Regiostudiedag te organiseren.
De studiedag zal vormgegeven worden volgens de dan geldende maatregelen vanuit het RIVM. Wanneer de Regiostudiedag geen doorgang kan vinden, zullen we deze verplaatsen naar een later moment. Teruggave van het inschrijfgeld is dan mogelijk.

Inschrijving: 
De studiedag is toegankelijk voor leden van de NVVS en studenten van de Master Speltherapie in Ede. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Per regio is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Vol = Vol.
Wanneer alle 3 de studiedagen vol zijn, is het mogelijk om je naam op een wachtlijst te zetten. Stuur in dat geval een mail met je naam en lidmaatschapsnummer naar: info@vaktherapie.nl met het verzoek om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Kosten:
De kosten voor deze studiedag inclusief koffie/thee en lunch bedragen:
NVVS leden: € 75,-
Studentenleden NVVS: € 75,-

Uiterlijke inschrijfdatum:
Uiterlijk 14 dagen vóór de datum van de gewenste regiostudiedag.

Aanmelding is alleen mogelijk via de FVB-website.

Accreditatie wordt aangevraagd bij het Regsiter Vaktherapie.


Annulering:
• Vanwege Covid19 hanteren we soepele annuleringsvoorwaarden. Het is mogelijk om tot 1 dag voor de Regiostudiedag te annuleren wanneer je gezondheidsklachten hebt. Je inschrijfgeld krijg je dan terug gestort. Bel in dat geval met de contactpersoon van de Regiostudiedag waar je je hebt opgegeven. De contactpersoon zal de eerstvolgende van de wachtlijst benaderen.
• Wanneer de regiostudiedag geen doorgang kan vinden vanwege ziekte van de spreker, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

Contactpersoon NVVS regiostudiedag Gouda
Annemarie Moerkerken: 06 -19226464