Databank Vaktherapie online, vind hier relevante publicaties rond vaktherapie

04 juli 2019

Misschien heb je er al iets over gehoord: de Databank Vaktherapie. Deze is vanaf nu online en kun je vinden op databank.vaktherapie.nl. In deze databank kun je alle publicaties van de Commissie Product- en Module Ontwikkeling (CPMO) vinden, alle artikelen die in het Tijdschrift voor vaktherapie verschijnen en bovendien ook andere relevante onderzoeksliteratuur over vaktherapie. Hieronder vallen ook handboeken.

Deze databank is openbaar, dus je kunt ook andere mensen wijzen op een artikel dat hierin staat. Je kunt zoeken op verschillende manieren, bijvoorbeeld op discipline, stoornis/aandoening maar ook op trefwoord.

Deze databank hebben we als FVB samen met een werkgroep ontwikkeld. Deze werkgroep is de komende tijd nog actief om ervoor te zorgen dat de databank nog verder gevuld wordt en goed bijgehouden gaat worden.

Heb je een verbeterpunt voor de Databank Vaktherapie? We horen het graag! Je kunt dit doorgeven per e-mail via info@vaktherapie.nl. Geef hierbij zo concreet mogelijk aan wat je ziet als verbeterpunt.

Mis je een relevante publicatie? Geef dit dan door via info@vaktherapie.nl. Wij zorgen er dan voor dat jouw suggestie (na beoordeling) wordt opgenomen in de Databank Vaktherapie.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht