Suzanne Haeyen bijzonder lector Vaktherapie bij persoonlijkheidsstoornissen: installatie 29 oktober 2020

09 april 2020

Op donderdagmiddag 29 oktober 2020 vindt de installatie plaats van Suzanne Haeyen als bijzonder lector Vaktherapie bij Persoonlijkheidsstoornissen. Zij aanvaardt dan haar ambt met het uitspreken van de intreerede: De krachtige ervaring: emotie- en zelfbeeldregulatie bij persoonlijkheidsstoornissen via vaktherapie.

In haar rede gaat Suzanne Haeyen in op recente ontwikkelingen in de praktijk en in het hoger beroepsonderwijs gericht op de vaktherapeutische behandeling van mensen die gediagnosticeerd zijn met een persoonlijkheidsstoornis. Zij licht de focus van het lectoraat toe aan de hand van enkele centrale inhoudelijke thema’s. Zij zal inzoomen op de vraag hoe het lectoraat een bijdrage wil leveren aan het geschetste domein.

Voorafgaand aan de installatie bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de specifieke workshops verzorgd vanuit de verschillende vaktherapeutische disciplines.

Meer informatie over het programma en waar je je kunt aanmelden vind je hier.
 

Aanvulling:

Inmiddels heeft de installatie plaatsgevonden. De livestream is opgenomen en kun je hier terugkijken.

Tijdens de rede is een voorlichtingsfilmpje gelanceerd over vaktherapie: de krachtige ervaring. Hierin vertelt een aantal cliënten over de wijze waarop zij via vaktherapie hun gevoelens en zelfbeelden kunnen uitdrukken. Suzanne Haeyen en enkele collega’s vertellen over de opdracht om te onderzoeken of, hoe en voor wie vaktherapie werkt.  

 

De intreerede als pdf kun jehier vinden.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht