Aanvullende corona maatregelen Register Vaktherapie

05 november 2020

Ben jij geregistreerd als vaktherapeut? Dan loop je misschien in verband met de corona pandemie wat punten mis. Wij als FVB informeren jullie daarom ook het register vaktherapie de herregistratietermijn verlengd heeft.

Het is momenteel gelukkig wel weer mogelijk om bijscholing intervisiebijeenkomsten of reflectiebijeenkomsten te volgen. Door corona zijn deze echter vaak digitaal en duren      minder lang. Ook is er soms nog minder aanbod.
Het register vaktherapie heeft daarom besloten iedereen nogmaals 6 maanden verlenging te geven. Dit zal in de loop van deze week bij iedereen aangepast worden in het PE-dossier.

Mocht je wel al aan de herregistratie-eisen voldoen, dan kun je vanzelfsprekend vragen of het uitstel wordt teruggedraaid. Daarna kun je je dossier indienen voor herregistratie.

Scholing die normaal gesproken fysiek wordt aangeboden maar nu door corona geheel of gedeeltelijk digitaal wordt gegeven kan de aanbieder ter accreditatie aanvragen bij een duur van minimaal 3 uur.

Als de scholing niet vooraf is geaccrediteerd en aan de eisen voldoet volgens het reglement (zie deze link: https://www.registervaktherapie.nl/voorwaarden-bij-en-nascholing) dan kun je die opvoeren in het onderdeel niet vooraf geaccrediteerde scholing.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht