Even voorstellen: Nieuwe officemedewerker Leonie Bosklopper

17 november 2020

Mijn naam is Leonie Bosklopper. Sinds 1 november 2020 ben ik werkzaam als officemedewerker bij de FVB. Samen met onze toekomstige nieuwe collega Aukje, hopen we Yvonne te kunnen vervangen, als zij de FVB gaat verlaten.

Ik ben 47 jaar, afkomstig uit Twente (wat ook wel te horen zal zijn ) en daar heb ik – op een paar jaar studie in Zwolle na – ook de rest van mijn leven gewoond. Maar 2 jaar geleden ontmoette ik de man van mijn dromen. Hij woont echter in De Meern. Dus voor de liefde ben ik de IJssel over gegaan en ik woon sinds september vorig jaar dus hier. Met heel veel plezier!

Ik heb altijd gewerkt in de communicatie en officemanagement. Mijn laatste functie was in Almelo, bij een woningbouwcorporatie. Daar werkte ik als bureaumanager: een schakelfunctie tussen corporatie en huurders. In die hoedanigheid had ik veel contact met het bestuur van de huurdersorganisatie, de huurders, ambtenaren en wethouders en de collega’s van de corporatie. In de 2 jaar dat ik daar heb gewerkt, heb ik een nieuw huurdersplatform opgezet. Dit platform is een volwaardige gesprekspartner van de corporatie als het gaat om wensen en wat er speelt onder de huurders en in hun woonomgeving.

In het verleden heb ik ook jaren bij RTV Oost gewerkt, de regionale omroep voor Overijssel. Verder heb ik gewerkt bij een uitgever als redacteur/eindredacteur en als kennisanalist/officemanager bij een bedrijf dat onmisbare kennis (vooral in technische en administratieve omgevingen) uit hoofden haalt en dit op één A4’tje weet te borgen. Bij alle voorgaande bedrijven heb ik geleerd om te gaan met hectiek, zeer diverse doelgroepen en nieuwe werkvelden. En ik kijk er naar uit die ervaring in te zetten bij de FVB!

In mijn vrije tijd ben ik productieleider bij een amateur theatergroep, waarmee we muziektheater brengen. Vaak stukken die een beetje schuren. Zoete Disney doen wij niet, maar wel voorstellingen die aanzetten tot nadenken. Daar zorg ik dat tussen de creatieve geesten achter de schermen alles in goede banen wordt geleid. Op die manier kan ik mijn passie voor theater kwijt, zonder zelf op een podium te hoeven staan.  Daarnaast werk ik af en toe als PR-medewerker bij een stichting in Hengelo, die zich inzet voor kwaliteit van leven voor iedereen met en naast kanker. En in Utrecht ben ik betrokken bij de Zonnebloem, ook in de PR-commissie.

We gaan graag naar concerten: rock, pop en klassiek. Ook kokkerel ik veel, waarbij cupcakes of zelfgemaakt ijs in diverse smaken geregeld moeten worden geproefd door mijn vriend. Verder ben ik gek op katten, daarvan lopen er 2 in en om het huis. Ze heten Luxor en Mirto, genoemd naar bijzondere plekjes uit een andere grote passie: reizen. Op dit moment uiteraard veel in de directie omgeving, maar Japan, Australië en Canada staat hoog op ons verlanglijstje.

 

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht