FVB zoekt management assistente voor uitbreiding secretariaat.

18 oktober 2021

De FVB zoekt per direct een professionele en zelfstandige MANAGEMENT ASSISTENTE voor 32 uur per week voor ons bureau in Utrecht. Het gaat hierbij om uitbreiding van ons secretariaat.

Je bent samenwerkingsgericht, pro-actief, servicegericht, zorgvuldig, integer en stressbestendig. Het plannen en organiseren ligt je goed, je kunt snel schakelen en weet prioriteiten te stellen. Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, heb je overtuigingskracht maar ook tact en kun je goed zelfstandig werken.

De functie

  • Je kerntaak is het ondersteunen van de directeur en het bestuur van de FVB: onder andere het plannen en faciliteren van afspraken, het organiseren, voorbereiden en vastleggen van bestuursvergaderingen en ALV’s. Daarnaast ben je het vaste aanspreekpunt voor de directeur met betrekking tot werkzaamheden van het secretariaat, personeelszaken en contractmanagement.
  • Samen met je beide collega officemedewerkers (2x 24 uur) ben je het centrale aanspreekpunt voor de leden van de aangesloten beroepsverenigingen en ben je verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening aan deze leden.
  • Jullie ondersteunen jullie beide collega’s voor Communicatie en Externe betrekkingen inzake secretariële werkzaamheden.
  • Jullie ondersteunen de besturen en commissies van de FVB en de aangesloten verenigingen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten (studiedagen, symposia en algemene ledenvergaderingen).
  • Jullie zorgen voor de uitvoering van zowel de ledenadministratie (onder andere het verwerken van aanmeldingen en opzeggingen van lidmaatschappen en abonnementen, afsluiten collectieve verzekeringen en inplannen visitaties) als de financiële administratie en de ict-ondersteuning.
  • Samen met je collega officemedewerkers ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het secretariaat. De taken en werkzaamheden stemmen jullie af in goed onderling overleg.

Wij bieden

Wij bieden een baan voor 32 uur per week. Je werkdagen stem je in onderling overleg af met de directeur en je collega officemedewerkers. Er bestaat de mogelijkheid om deels van huis uit te werken.
Het betreft een aanstelling voor 1 jaar met de intentie om over te gaan tot een vaste aanstelling.
We volgen de cao Geestelijke Gezondheidszorg. Salarisindicatie: schaal 45 (€ 2.406 - € 3.396,-) bij gebleken kennis en ervaring.

Voor meer informatie klik hier

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht