Succesvolle Week van de Vaktherapie

12 oktober 2017

Vorige week vond van maandag tot en met zondag de eerste Week van de Vaktherapie plaats. Door heel Nederland vonden er verschillende activiteiten plaats. Denk aan een open dag, een gratis consult, een flashmob, een spreekuur bij de supermarkt, een lezing in de bibliotheek of een besloten bijeenkomst voor verwijzers. Als FVB hebben we veel positieve reacties ontvangen. Vooruitlopend op de evaluatie kunnen we toch al spreken van een succesvolle Week van de Vaktherapie.

Mocht je materiaal hebben dat inspirerend is voor andere vaktheapeuten of dat als voorbeeld kan dienen, dan ontvangen we dat graag. Denk aan een flyer, uitnodiging of draaiboek. Ook fotomateriaal, krantenknipsels en filmpjes zijn welkom. Wij zullen dit plaatsen op www.weekvandevaktherapie.nl zodat andere vaktherapeuten hier volgend jaar hun voordeel mee kunnen doen. 

Binnenkort zullen we een vragenlijst versturen om de Week van de Vaktherapie te evalueren. We realiseren ons dat het effect niet altijd al na een paar weken zichtbaar is, maar we willen hier toch niet te lang mee wachten. Op basis van de evaluatie en onze eigen bevindingen richten we de Week van de Vaktherapie voor 2018 in. Deze zal plaatsvinden van maandag 1 tot en met zondag 7 oktober 2018. Schrijf alvast in je agenda!

Materiaal kun je mailen aan info@vaktherapie.nl

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht