Even voorstellen: nieuwe stagiaires FVB-bureau

03 februari 2022

Als FVB hebben we dit keer twee in plaats van één stagiaire. Ze lopen allebei mee op het terrein van communicatie. Hieronder stellen ze zichzelf voor.
 

Sanne Verhoef 

Hoi! Mijn naam is Sanne Verhoef en ik ben de komende vijf maanden de nieuwe communicatie stagiaire bij FVB. Ik ben achttien jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik zit in mijn laatste jaar als communicatie student aan MBO Utrecht. 

Naast mijn studie houd ik er ontzettend van om heerlijk te wandelen met mijn hond in het bos. Ik ben overigens ook mega fan van boeken lezen en films kijken. Ook ben ik regelmatig te vinden in de stad met mijn vriendinnen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om het komende half jaar bij de FVB veel te leren! 
 

Sterre Dronkers 

Hi! Ik ben Sterre Dronkers, 21 jaar, en loop sinds begin februari 2022 stage bij de FVB. Ik studeer commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Breda, waar ik dit jaar hoop af te studeren.

Tijdens mijn stage zal ik werkzaam zijn op de communicatieafdeling van de FVB, en werken aan mijn afstudeeropdracht.

Gedurende mijn opleiding commerciële economie ben ik vooral bezig geweest met marketing-, sales,- en communicatievraagstukken. Ondanks dat ik veel plezier haalde uit de opdrachten, kwam ik erachter dat ik meer op zoek ben naar de menselijke kant van zakendoen.

De komende 20 weken hoop ik deze kant van mezelf te kunnen ontwikkelen en meer te leren over vaktherapie.

Ik kijk uit naar de komende periode!

Zie ook: stage, FVB-bureau
Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht