Gezocht: Managementassistente/Secretaresse Verenigingen

20 juli 2022

Gezocht: Managementassistente/Secretaresse Verenigingen voor 32 uur bij de FVB in Utrecht

De FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) is een kleine organisatie die sterk in ontwikkeling is. Er zijn 7 beroepsorganisaties op het gebied van vaktherapie bij ons aangesloten. Wij ondersteunen op uiteenlopende onderwerpen ruim 4000 vaktherapeuten in hun beroepsuitoefening. Met als doel dat hun cliënten (mensen met psychische/psychosociale problematiek) een optimaal leven kunnen leiden, waarbij de nadruk ligt op veerkracht, eigen regie en aanpassingsvermogen.

Vaktherapie is een therapievorm waarbij doen en ervaren centraal staan. Vaktherapeuten vind je in de jeugdzorg, verpleeghuizen, geestelijke gezondheidszorg, TBS-klinieken, ziekenhuizen etc. Meer over vaktherapie kun je vinden op www.vaktherapie.nl. Meer informatie over de FVB kun je vinden op fvb.vaktherapie.nl.

Het FVB-bureau bestaat nu uit een directeur, een manager externe betrekkingen, een communicatieadviseur en een secretariaat. Het FVB-bureau wordt in 2023 uitgebreid met een aantal beleidsmedewerkers/programmamanagers. Op dit moment zijn we bovendien op zoek naar een nieuwe directeur. We zoeken dus iemand die het leuk vindt om mee te helpen bouwen. Je schrikt niet van veranderingen, bent pro-actief en trekt dingen naar je toe. Het is een zelfstandige functie, maar je bent ook een teamspeler: met elkaar zetten we het bureau neer. Jij bent hierin een centrale speler en spin in het web. 

De volledige profielschets vind je hier: /download/?id=470732&download=1

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht