Vacature betaald bestuurslid pr & communicatie

19 september 2022

De Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie (NVBT), heeft als doel beeldend therapeuten te verenigingen en hun belangen te vertegenwoordigen. Het NVBT-bestuur bestaat uit gemotiveerde beeldend therapeuten, die verdeeld zijn over verschillende portefeuilles.

Wij zijn voor dit kleine en gedreven bestuur op zoek naar een:

Bestuurslid Public Relations (PR) & Communicatie 

8 uur per week

Voor een zittingstermijn van 3 jaar

Wat ga je doen?

Als bestuurslid PR & Communicatie ben je verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen en promoten van onze vereniging, de NVBT en ons vak, de beeldende therapie. Dit doe je via de website, Sociale Media, nieuwsbrief, folders en eventueel filmpjes en/of ander promotiemateriaal.

Dit doe je samen met de commissieleden website en nieuwsbrief, die je aanstuurt en wiens taken je coördineert. Verder beheer en plaatst je info in de digitale kennisbank op de website van de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB).

Je neemt maandelijks 's avonds deel aan de (hoofdzakelijke) online vergaderingen van het NVBT-bestuur, waarvoor je algemene bestuur stukken leest, informatie voor verzameld en jouw mening vormt. Je bent aanwezig bij de Algemene Vergaderingen voor leden (2 x per jaar, online of centrale locatie). Daarnaast zijn er 4 x per jaar, 's avonds online overleggen met de 6 bestuursleden PR & Communicatie van de andere beroepsverenigingen van de FVB. Hier geef je o.a. input voor de invulling van de week van de vaktherapie of andere gezamenlijke projecten van de federatie. De overige taken zijn vrij in te plannen en voer je uit vanuit huis.

Wat neem je mee?

Een afgeronde HBO-opleiding en/of masteropleiding (bij voorkeur beeldende therapie).
Een breed zicht op zaken die spelen voor de beeldende therapie en vaktherapie.
De creativiteit om mee te denken op allerlei vlak, maar vooral ter promotie van ons vak.
Zelfstandigheid om uitvoerende taken op te pakken.
Het vermogen
- sparringpartner te zijn van een ambitieus bestuur.
- mee te praten over communicatie op FVB-niveau.

Wat bieden we?

Een functie van gemiddeld 8 uur per week, welke op vrijwillige basis mag worden uitgebreid. Enige flexibiliteit is gewenst.
Tijdens de proefperiode van drie maanden, ontvang je een vergoeding van €125,- (incl. BTW) per maand. Je draait dan mee, maar maakt nog geen grote beslissingen.
Na wederzijdse wens van voortzetting van werkzaamheden na 3 maanden ontvang je een vergoeding van € 29,- per uur met een maximum van 8 uur per week en onkostenvergoeding (alles inclusief BTW).
Een zelfstandige werkomgeving binnen een klein betrokken team.
Samenwerking met een grote groep vaktherapeuten (ook binnen federatief verband), voor een zittingstermijn van 3 jaar.

Heb je zin in een nieuwe leuke uitdaging en denk je dat jij het nieuwe bestuur van de NVBT kunt aanvullen? Solliciteer dan voor deze bestuursfunctie!

Stuur vóór 23 september 2022 jouw motivatie met CV.

Gesprekken vinden via Teams plaats op vrijdag 7 oktober 2022 tussen 10.00 en 13.00 uur.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie?

Neem dan contact op met Christien van de Ven-Raedts, nvbt.communicatie@vaktherapie.nl.

Zie ook: communicatie
Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht