Vaktherapeuten

NJi zoekt verbinder in het jeugdveld

10 oktober 2023

Een interessante kans voor vaktherapeuten in de jeugdhulp om bij te dragen aan de kwaliteit van jeugdhulp op beleidsniveau! Het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) zoekt een jeugdprofessional die zich wil inzetten om de kwaliteit van jeugdhulp in Nederland te verbeteren.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk te verbinden met het werkveld en jouw perspectief te delen met jongerenorganisaties, cliënten, brancheorganisaties, gemeenten en het (NJi). Lees dan gauw verder.

Inhoudsdeskundigen gezocht voor Kwaliteit en Blijvend Leren
Deze netwerkorganisatie van inhoudsdeskundigen is het inhoudelijk hart van deze werkstructuur. In de werkorganisatie werken representanten van het perspectief van jongeren, ouders, professionals, gemeenten, het Rijk en kennispartners samen. Zij komen gezamenlijk tot voorstellen om de kwaliteit in jeugdhulp te verbeteren en een cultuur van leren te realiseren. De leden van de werkorganisatie zijn hierbij voortdurend in verbinding met het werkveld.

In de werkorganisatie werken mensen die:

  • van aanpakken houden;
  • het kunnen verdragen om zoekend te werken;
  • verbindend zijn, anderen kunnen meenemen/inspireren;
  • voorbij het vertegenwoordigen kunnen gaan: samen werken aan een inhoudelijk doel.

Er wordt gezocht naar iemand die het perspectief van professionals meeneemt in de werkorganisatie. Dit is iemand die ervaring heeft als professional op de werkvloer of zich daarin goed kan verplaatsen. Verder is het een pré om voldoende thuis te zijn in de beleidswereld, bijvoorbeeld door werk bij een beleidsafdeling, in projecten of in werkgroepen. Men zoekt iemand die de afspraken die in de werkorganisatie worden gemaakt, kan vertalen naar praktische uitvoering en die ook kan schakelen tussen verschillende professies in de jeugdhulp en de bijbehorende beroepsverenigingen van SBJ.

Heb jij interesse om gedetacheerd te worden bij de netwerkorganisatie voor 32 uur per week?
Kijk dan hier voor meer informatie of direct solliciteren.  Reageren kan tot 15 oktober 2023.

Zie ook  Jeugdzorg vacatures