Folders en materialen bestellen

Je kunt hier folders, materialen en publicaties bestellen. Hieronder vind je een overzicht per beroepsvereniging van producten die beschikbaar zijn. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Korting voor leden

Ben je lid, dan krijg je korting. Zorg dus dat je ingelogd bent als je je bestelling plaatst, dan maak je hier automatisch gebruik van.

Hoe bestel en betaal je?

Plaats hieronder je bestelling door de gewenste artikelen aan te vinken. Bestel je een nummer van het Tijdschrift voor vaktherapie? Geef dan aan om welke jaargang en editie het gaat. Bestel je een artikel uit het Tijdschrift voor vaktherapie, geef dan daarnaast ook de titel en auteur van het artikel aan.

Als je op ‘Bestellen’ klikt, dan zie je een overzicht van je totale bestelling en het eindbedrag. Als dit klopt, dan geef je akkoord. Klopt dit niet en wil je iets wijzigen, dan geef je geen akkoord en ga je terug om je bestelling aan te passen via de Terug-knop. Als je bestelling akkoord is, rond je deze af. Je ontvangt in je mailbox een bevestiging van je bestelling met een Ideal-betaallink. Met deze link kun je eenvoudig je bestelling betalen.

Product niet gevonden?

Zoek je een bepaald artikel of materiaal, maar staat het er niet bij? Stuur dan een mail naar info@vaktherapie zodat we je verder kunnen helpen.