Vaktherapeuten

Lid worden

Lid worden

Wanneer je je aanmeldt als lid bij een beroepsvereniging, hebben wij een kopie van je diploma nodig (van een erkende opleiding vaktherapie). Je diploma kun je tijdens het aanmelden uploaden. Wanneer je geen erkende opleiding hebt gevolgd, dan kun je belangstellend lid worden. Als je in aanmerking wilt komen voor het gereduceerde studententarief, dan hebben wij een kopie van je studentenkaart nodig. Deze kun je tijdens het aanmelden uploaden. 
De contributie voor de verschillende verenigingen en de verschillende soorten lidmaatschap kun je hier vinden. Indien je gedurende het kalenderjaar lid wordt, betaal je alleen de resterende maanden van het lopende kalenderjaar.

In sommige cao's is geregeld dat je werkgever de contributie van je lidmaatschap vergoedt. Dit is afhankelijk van de cao waar je onder valt, klik hier voor meer informatie. Sommige werkgevers vergoeden het lidmaatschap van de beroepsvereniging alleen als de beroepsvereniging lid is van de FBZ (Federatie van Beroepsverenigingen in de Zorg). We zijn als FVB hier namens de aangesloten beroepsverenigingen lid van, je komt in dat geval dus voor vergoeding in aanmerking. 

Vul onderstaande gegevens volledig in, upload de relevante documenten of stuur deze per post en verzend het document. Wij nemen je aanmelding dan in behandeling. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie.
Als je lidmaatschap is geactiveerd ben je NIET automatisch geregistreerd bij het Register Vaktherapie. Met het lidmaatschap bij jouw beroepsvereniging kun je je wel inschrijven bij het Register Vaktherapie.

Wanneer je alleen lid wil worden van de NVV-AG, kun je je hier aanmelden. 

Handige links

Aanmeldformulier

Bent u al eerder lid geweest/heeft u zich eerder aangemeld?
Ja