Vaktherapeuten

Folders en materialen bestellen

Je kunt folders, materialen en publicaties te bestellen om in de praktijk of bij de organisatie waar je werkzaam bent neer te leggen. Promotiematerialen helpen jou om je te kunnen profileren naar anderen. Zorg ervoor dat je zichtbaar bent! 

Als je folders, materialen en publicaties wilt bestellen, klik dan hier. Hier vind je een overzicht per beroepsvereniging van producten die beschikbaar zijn. Ben je lid, dan krijg je korting. Zorg dus dat je ingelogd bent als je je bestelling plaatst, dan maak je hier automatisch gebruik van.

Promotiematerialen bestellen als niet-lid?
Op dit moment kun je als niet-lid nog niet bestellen via deze functie. Wil je iets bestellen, stuur dan een mail naar secretariaat@vaktherapie.nl. 

Folders voor een lezing of workshop nodig? 
Als je folders nodig hebt voor voorlichting aan bepaalde externe doelgroepen, bijvoorbeeld voor een lezing of workshop, dan kun je contact opnemen met het FVB-secretariaat. In overleg kunnen we je kosteloos folders opsturen in het kader van pr voor je vakgebied en de beroepsvereniging. Stuur een mail naar secretariaat@vaktherapie.nl of bel het FVB-kantoor (030) 28 00 432.

Zie ook  folders Bestellen materialen publicaties profileren