Vaktherapeuten

Doe jij al mee aan VakEffect om zo het effect van vaktherapie in kaart te brengen?

23 december 2021

VakEffect brengt het effect van vaktherapie in kaart door cliënten vragenlijsten in te laten vullen voor en na de behandeling. Als vaktherapeut krijg je op deze manier zicht op de effecten van jouw behandeling. En aan de andere kant verzamelen we via VakEffect onderzoeksdata. Met deze data kan onderzoek gedaan worden naar de werking en effectiviteit van vaktherapie. Zo kunnen we op termijn de werking van vaktherapie onderbouwen voor bijvoorbeeld zorgverzekeraars en gemeenten. Het is belangrijk dat je als vaktherapeut meedoet hieraan: zonder jouw deelname hebben we geen data!

Als FVB werken we samen met NLStenden aan VakEffect. Na een proefperiode is VakEffect voor de zomer van 2021 definitief gaan draaien. Doe je ook mee? Aanmelden kun je hier doen via de website vakeffect.nl

Op woensdag 19 mei 2021 hebben we een online sessie georganiseerd over VakEffect zodat je als vaktherapeut al je vragen kon stellen. Marinus Spreen en Celine Schweizer van NLStenden vertelden meer over VakEffect en beantwoordden alle vragen. De sessie hebben we opgenomen en kun je terugkijken.

Heb je nog vragen over VakEffect? Mail dan naar vakeffect@vaktherapie.nl.

Zie ook  onderzoek Vakeffect