Vaktherapeuten

FVB Congres zaterdag 25 maart 2023 in Leiden: boek voor 15 januari en ontvang vroegboekkorting!

09 januari 2023

Zaterdag 25 maart 2023 is het zover: dan vindt het FVB-congres plaats met als thema ‘State of the art - de vele facetten van een schitterend vakgebied’. Tijdens het congres presenteren we de recente ontwikkelingen en geboekte voortgang binnen de vaktherapie. Door stil te staan bij de huidige stand van zaken willen we jou als vaktherapeut inspireren in jouw dagelijkse beroepspraktijk. We hopen dan ook dat je deze kennis kunt toepassen in jouw praktijk en inzetten binnen jouw netwerk.

In de ochtend zal Anne Marsman, psycholoog en hoofdredacteur Traumanet.nl, de keynote lecture verzorgen met als titel ‘Vaktherapie en het Evidence Beest - Hoe bewijs je jouw waarde?’ In de middag zijn er 2 rondes met workshops en lezingen. Elke ronde kun je aan één workshop deelnemen.
 

Programma

09.30 uur Inloop en ontvangst met koffie/thee

10.00 uur Start ochtendprogramma met:
                 * Opening door dagvoorzitter
                 * Welkomstwoord door Erik Baars, Hogeschool Leiden
                 * Keynote lecture ‘Vaktherapie en het Evidence Beest - Hoe bewijs je jouw waarde?’ 
                    door Anne Marsman, psycholoog en hoofdredacteur Traumanet.nl
                 * Vaktherapie-prijs: pitches door de drie genomineerden
                 * Afsluiting van het ochtendprogramma door de dagvoorzitter

12.15 uur Lunch en mogelijkheid te stemmen voor de Vaktherapie-prijs

13.00 uur Start middagprogramma met de eerste workshopronde

14.30 uur Pauze/wisselen van ruimte

14.45 uur Tweede workshopronde

16.15 uur Einde workshops en terug naar de zaal met als afsluiting:
                 * Terugblik op de workshops en de dag
                 * Uitreiking Vaktherapie-prijs
                 * Afsluiting door de dagvoorzitter

17.15 uur Gelegenheid tot napraten met een drankje en hapje

18.00 uur Einde
 

Het programmaboekje voor het FVB Congres met alle informatie kun je hier vinden.
 

Workshops

’s Middags kun je kiezen uit workshops (en lezingen) verdeeld over 2 rondes. Elke ronde kun je aan één workshop deelnemen. Sommige workshops worden zowel in ronde 1 als 2 gegeven. Kijk hier voor een overzicht met alle workshops.
 

Locatie

Dit keer zijn we te gast bij de Hogeschool Leiden. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In verband met het beperkte aantal parkeerplekken raden we je aan om met het openbaar vervoer te komen.
 

Kosten 

De factuur wordt pas na 25 februari verstuurd!

Leden betalen € 149,- per persoon. Boek je voor 15 januari 2023? Dan ontvang je een mooie korting en betaal je € 129,-. Bedragen zijn inclusief lunch en borrel.

Studentleden betalen altijd het gereduceerde tarief van € 49,-. Let op: het aantal plaatsen voor studentleden is beperkt, dus wees er snel bij. Ben je student, maar geen lid van jouw beroepsvereniging? Dan betaal je € 89,-. Stuur dan een mail naar secretariaat@vaktherapie.nl.

Niet-leden betalen € 229,-.
 

Annulering

Annuleren kan alleen per e-mail via secretariaat@vaktherapie.nl onder vermelding van je naam en bankgegevens. Bij annulering wordt € 35,- administratiekosten in rekening gebracht. Reeds betaald inschrijfgeld wordt onder aftrek van de administratiekosten terugbetaald. Na 25 februari 2023 is annulering niet meer mogelijk, wel kun je de gereserveerde plek door een ander laten innemen. 


Accreditatie

Deze studiedag is geaccrediteerd door het Register Vaktherapie voor 5 punten.


Inschrijven

Ben je lid, log dan eerst in met jouw e-mailadres en wachtwoord, dan hoef je niet opnieuw jouw gegevens in te vullen en betaal je het ledentarief. De factuur ontvang je later digitaal. Inschrijven kan hier. Tijdens het inschrijven kun je jouw keuze voor de workshops aangeven.  De factuur wordt pas na 25 februari verstuurd!

Zie ook  FVB-congres