Vaktherapeuten

Gezocht: eenmalig columnist over vaktherapie en gedragsproblemen bij kinderen. Wie helpt mee om vaktherapie meer bekendheid te geven?

14 oktober 2019

We hebben een eenmalige column gekregen op de website gedragsproblemen-kinderen.info. Op deze site is meer informatie te vinden over allerlei gedragsproblemen en gedragsstoornissen bij kinderen. De site is gericht op ouders en verzorgers. Er komen onderwerpen aan bod als ADHD, autisme, sociale vaardigheden en pesten. 

Kun jij als vaktherapeut een column schrijven gericht op ouders en verzorgers waarin je aan de hand van een concrete casus laat zien wat vaktherapie kan betekenen? Via deze weg kunnen we vaktherapie bij de bezoekers van deze website onder de aandacht brengen. Een mooie kans!

Er is geen beperking aan het aantal woorden. Als FVB zullen we je tekst redigeren en er eventueel beeldmateriaal bij zoeken. 

Wil jij deze column schrijven? Meld je dan bij info@vaktherapie.nl en geef aan wat jouw insteek is. Heb je meteen al inspiratie om te gaan schrjiven? Dat kan ook. Mocht jouw column niet geplaatst worden, dan gebruiken we deze om te delen via social media tijdens de Week van de Vaktherapie en plaatsen we deze op www.weekvandevaktherapie.nl

 

 

 

Zie ook  ADHD autisme sociale vaardigheden gedragsproblemen pesten column