Vaktherapeuten

Help jij een dagje mee om zo vaktherapie meer bekendheid te geven onder het grote publiek?

19 november 2019

Om vaktherapie meer bekendheid te geven onder het grote publiek staan we op de Gezondheidsbeurs die begin februari 2020 gehouden wordt. Hier komen in 4 dagen tijd meer dan 40.000 mensen. De Gezondheidsbeurs trekt een heel breed publiek, er zijn dus ook stands te vinden van heel uiteenlopende organisaties zoals Zorghotel De Kim, de podotherapeuten, de Parkinson Vereniging, de Nederlandse Brandwonden Stichting en MIND. Een mooie plek dus om bezoekers ook kennis te laten maken met vaktherapie! Bovendien mogen we  elke dag één workshop verzorgen waar bezoekers heen kunnen.  

Wil je ook meehelpen om het grote publiek kennis te laten maken met vaktherapie? We zijn nog op zoek naar standbemanning en workshopgevers. 

  • een muziektherapeut die meehelpt de stand te bemannen op donderdag 6 februari en die muziektherapie presenteert aan de standbezoekers
  • een PMT-er die helpt de stand te bemannen op vrijdag 7 februari of op zaterdag 8 februari en die bezoekers met PMT laat kennismaken + een PMT-er die samen met een danstherapeut de workshop verzorgt op donderdag 6 februari
  • een dramatherapeut die op vrijdag 7 februari meehelpt de stand te bemannen en die dramatherapie presenteert aan de bezoekers
  • een PMKT-er en een speltherapeut die samen de workshop willen verzorgen op vrijdag 7 februari (je hoeft je niet als koppel aan te melden)

De gezondheidsbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is open van 10.00 uur tot 17.30 uur. De stand wordt steeds bemand door 3 personen van verschillende disciplines. De workshop wordt gegeven door vaktherapeuten van 2 disciplines. De tijden van de workshop zijn nog niet bekend. Reiskosten en overige kosen die je maakt worden vanzelfsprekend vergoed. Voor de standbemanning wordt een lunch geregeld. 

Help jij een dagje mee om zo vaktherapie meer bekendheid te geven onder het grote publiek? Meld je dan aan via info@vaktherapie.nl met in de onderwerpregel 'Gezondheidsbeurs 2020: ik help een dagje mee!' en vermeld je naam, e-mailadres en mobiele nummer. Geef ook aan wat jouw bijdrage kan zijn en voor welke discipline. We horen graag van je!

Zie ook  workshop Gezondheidsbeurs standbemanning