Vaktherapeuten

Het Grote Zorgdebat op 13 november 2023 met kandidaat-Kamerleden over preventie, arbeidsmarkt, passende zorg en de impact van vergrijzing

12 oktober 2023

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaan kandidaat-Kamerleden op 13 november 2023 van 19.30 tot 21.00 uur met elkaar in debat over hun ideeën voor de toekomst van de zorg. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Preventie
  • Arbeidsmarkt
  • Passende Zorg
  • Impact van vergrijzing

Op de website hetgrotezorgdebat.nl kun je zien welke Kamerleden deelnemen. Het Grote Zorgdebat is online te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Meld je wel vooraf aan hiervoor. Je ontvangt voor de start van het debat de link voor de livestream op je mail.

Wil je er live bij zijn? Er zijn een aantal fysieke plekken beschikbaar, meld je snel aan om aanwezig te zijn! Het debat vindt plaats in het Beatrix Theater in Utrecht .

Het debat vindt plaats onder leiding van Donatello Piras (Nederlands Debat Instituut) en Suse van Kleef (correspondent en journaliste).

Het debat wordt georganiseerd door ActiZ, Artsenfederatie KNMG, de Nederlandse ggz, FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, KNGF, KNMP, KNMT, KNOV, LAD, LHV, NFU, NVM-mondhygiënisten, NVO, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, SGF, V&VN, VGN en Zorgverzekeraars Nederland.

Zie ook  arbeidsmarkt preventie passende zorg Zorgdebat Vergrijzing