Vaktherapeuten

Maandag 5 maart Meedenk-sessie voor alle leden over de Week van de Vaktherapie 2018

13 februari 2018

De eerste Week van de Vaktherapie heeft vorig jaar plaatsgevonden. We hadden een redelijk ambitieuze doelstelling: we wilden dat 300 leden tijdens deze week iets zouden doen. Dit hebben we ruim gehaald. Er waren 145 activiteiten aangemeld op de website www.weekvandevaktherapie.nl, in de meeste gevallen georganiseerd door meerdere vaktherapeuten (vaak meer dan 3). Ook bleek dat veel instellingen wel iets organiseerden, maar dat dit een besloten karakter had en daarom niet op de website werd aangekondigd.

Veel leden hebben een succesvolle Week van de Vaktherapie gehad. Dit jaar hopen we natuurlijk dat we deze aantallen weer gaan halen of misschien wel overtreffen! Omdat we graag input krijgen van vaktherapeuten zelf, nodigen we je uit om maandag 5 maart 2018 deel te nemen aan de Meedenk-sessie voor de Week van de Vaktherapie 2018. Deelname is vrijblijvend, je zit verder nergens aan vast. Het gaat vooral om jouw input als vaktherapeut. Zowel vaktherapeuten met een eigen praktijk, als vaktherapeuten in loondienst zijn van harte welkom. Je hoeft vorig jaar niet meegedaan te hebben aan de Week van de Vaktherapie. 

Datum: Maandag 5 maart 2018
Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur. Voor degenen die nog niet hebben gegeten, zorgen we voor een pizza tussen 18.00 en 19.00 uur. 
Locatie: FVB-kantoor, Fivelingo 253 te Utrecht
 

Doe je mee? Meld je dan vooraf aan via info@vaktherapie.nl. We hebben plek voor 10 man, dus wacht niet te lang! 

Zie ook  Week van de vaktherapie Meedenk-sessie