Meet & Greet met de nieuwe redactie van het Tijdschrift voor Vaktherapie!

14 oktober 2024
Ben jij benieuwd naar de gezichten achter het Tijdschrift voor Vaktherapie? Heb jij tips, ideeën of vragen die je graag met ons wilt delen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou als lezer!

Op zaterdag 23 november organiseren we een speciale Meet & Greet met de nieuwe redactie bij Special Arts in Amersfoort en jij bent van harte uitgenodigd! Dit is dé kans om kennis te maken met het team dat sinds juli verantwoordelijk is voor het tijdschrift. We horen graag jouw ideeën en wat je belangrijk vindt in het tijdschrift. Deel ze live met ons tijdens deze speciale Meet & Greet!

Maar dat is nog niet alles: je krijgt tijdens de Meet & Greet een exclusieve sneak preview van het nieuwe uiterlijk van het Tijdschrift voor Vaktherapie dat in 2025 gelanceerd wordt! We zijn heel enthousiast over deze verfrissende update, die in lijn is met de nieuwe huisstijl van Vaktherapie Nederland en kunnen niet wachten om jou een voorproefje te geven.

 

Bijzondere locatie: Special Arts Amersfoort

De Meet & Greet vindt plaats bij Special Arts, een organisatie die kunst en cultuur voor mensen met een handicap (verstandelijk, psychisch en/of fysiek) stimuleert. Naast het ontmoeten van de redactie krijg je dus ook de kans om kennis te maken met Special Arts en hun unieke collectie (kunst)producten, gemaakt door hun speciale kunstenaars. Wie weet vind je er wel bijzondere cadeaus voor in de schoen of onder de boom? Laat je hoe dan ook inspireren door hun werk. We hopen je 23 november te zien!

Wat kun je verwachten?
  • Ontmoet de nieuwe redactie
  • Deel jouw ideeën en suggesties
  • Krijg een sneak preview van de nieuwe look van het tijdschrift
  • Ontdek de kunst van Special Arts en hun bijzondere kunstenaars

📅 Wanneer: zaterdag 23 november
📍 Waar: Special Arts, Amersfoort, 10 minuten lopen vanaf Amersfoort CS
🕒 Tijd: 13.00-16.00 uur, je kan binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Zie ook  Tijdschrift voor vaktherapie TVV