Vaktherapeuten

Online sessie 20 september: Succesvol profileren tijdens de Week van de Vaktherapie

31 augustus 2022

Van maandag 14 tot en met zondag 20 november 2022 is de Week van de Vaktherapie. Dit jaar heeft deze week een thema: Prikkels. Een mooi moment om je als vaktherapeut te profileren. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wat is een succesvolle aanpak? Op dinsdagavond 20 september aanstaande organiseren we als FVB een online sessie hierover. We hebben Margreet Verboom, beeldend therapeut en bedrijfskundige, gevraagd om deze sessie te verzorgen. Laat je prikkelen en meld je aan voor deze sessie!

De sessie begint om 19.30 uur en is om uiterlijk 21.00 uur afgelopen. Vanaf 19.15 uur kun je inloggen. Tijdens deze sessie neemt Margreet je mee en vertelt meer over hoe je je als vaktherapeut succesvol kunt profileren. Na de sessie heb je als deelnemer praktische tools in handen om je tijdens de Week van de vaktherapie te profileren. Natuurlijk kun je deze tools ook toepassen na de Week van de Vaktherapie. Deze sessie is bedoeld voor leden van bij de FVB aangesloten beroepsverenigingen. Wil je er graag bij zijn? Je kunt je via deze link aanmelden. Aanmelden kan tot en met maandag 19 september.

Nieuwsgierig naar wie deze sessie verzorgt? Margreet Verboom stelt zich hieronder voor.

“Mijn naam is Margreet Verboom, beeldend therapeut en bedrijfskundige. Met veel plezier heb ik 26 jaar als vaktherapeut in ziekenhuizen gewerkt. Daarnaast heb ik me ontwikkeld in het aantonen van de kwaliteit van zorg en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Eerst op de afdeling psychiatrie van het Albert Schweitzerziekenhuis, later op andere afdelingen en tenslotte in verbeterprojecten van het hele ziekenhuis. Naast mijn baan heb ik me ontwikkeld als bestuurder bij de FVB, heb ik m’n registratie gehaald en me verder geschoold tot en met Master of Business Administration Strategisch management en Consultancy. Vervolgens heb ik gewerkt in beleids- en bestuursfuncties in de zorg, onder andere als implementatie-expert bij KWF-kankerbestrijding en als voorzitter van een inloophuis voor mensen met kanker.

Ik heb er plezier in om mijn kennis te delen. Dat doe ik nu bij de Hogeschool Utrecht (Bachelor Management in de Zorg), Hogeschool Arnhem Nijmegen (Master Vaktherapie) én de FVB. Daar heb ik jaren trainingen verzorgd. Nu online. Ik kijk er naar uit om jullie wat tools te geven waarmee je joúw vaktherapie succesvol kunt profileren in joúw omgeving, tijdens de Week van de Vaktherapie!”

Zie ook  Week van de vaktherapie profileren online sessies