Vaktherapeuten

Oproep: pas je persoonlijke gegevens aan!

19 januari 2017

Eind vorig jaar zijn we overgegaan naar een vernieuwde website, fvb.vaktherapie.nl. Het is nu ook weer mogelijk om zelf je gegevens aan te passen en aan te vullen.

Het is van belang dat jouw gegevens kloppen voor de volgende zaken:
 

Werkgevergegevens

De FVB gebruikt jouw persoonlijke (werkgever)gegevens om je op de hoogte te houden van informatie vanuit de FBZ, zoals cao-ontwikkelingen in jouw werkveld. De informatie onder welke cao je valt, wordt gebruikt voor het bepalen van de hoogte van de contributie die jouw beroepsvereniging aan de FBZ betaalt. Om deze redenen is het belangrijk dat de juiste contactgegevens bij ons bekend zijn, alsmede dat je hebt ingevuld onder welke cao je valt.
 

Praktijkgegevens

Om met jouw praktijk zichtbaar te zijn onder de knop ‘Zoek een vaktherapeut’ op de FVB-website, is het van belang dat jouw praktijkgegevens zijn ingevuld. Naast naam, bezoekadres, e-mailadres en website van jouw praktijk, kun je ook jouw (persoonlijke) AGB-code invullen en de doelgroepen en aandachtsgebieden aangeven waarmee je werkt.

Zorgverzekeraars zijn bezig met het stroomlijnen van de informatie-uitwisseling met beroepsorganisaties. Het streven is om dit op termijn allemaal via Vektis (AGB-register) te laten lopen. Dit vervangt dan het periodiek aanleveren van diverse lijsten aan verschillende zorgverzekeraars.De FVB heeft in dit kader al een overeenkomst gesloten met Vektis voor het aanleveren van de volgende informatie met betrekking tot vrijgevestigde vaktherapeuten.
1. Naam, adres, woonplaats, AGB-code
2. Van welke vereniging je lid bent
3. Of je bent ingeschreven in het Register Vaktherapie en de (her)registratie datum
4. Of je deelneemt aan het visitatieprogramma

Zorg er dus voor dat jouw gegevens volledig en correct zijn ingevuld.
 

Tijdschrift

Eventuele wijzigingen in jouw adresgegevens, zijn van belang voor een juiste verzending van het Tijdschrift voor vaktherapie.
 

Het aanpassen van jouw gegevens kun je doen door in te loggen op fvb.vaktherapie.nl. Om naar jouw profiel te gaan, klik je op het tandwieltje naast je naam rechts bovenin.

Zie ook  Cao Tijdschrift voor vaktherapie Zoek-een-vaktherapeut Vektis