Vaktherapeuten

Oproep | Vertegenwoordig jouw discipline tijdens de FVB-proeverij!

06 augustus 2024

GEZOCHT: Vaktherapeut die zijn/haar discipline vertegenwoordigt tijdens de Vaktherapie proeverij!

Waar: Bij de FVB in het Huis voor de Gezondheid, Stationsplein 127 in Amersfoort.
Wanneer: Donderdag 14 november 2024 tussen 13 uur en 17 uur.
Waarom: In het kader van de Week van de Vaktherapie 2024!

De Week van de Vaktherapie is een week waarin vaktherapeuten zich extra inzetten om vaktherapie onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Van buurtgenoten van je eigen praktijk tot collega’s, verwijzers en iedereen die geïnteresseerd kan zijn. Op de website van de Week van de Vaktherapie lees je hier meer over.

Wat organiseert de FVB tijdens de Week van de Vaktherapie?

Ook als  FVB organiseren we in deze speciale week een activiteit om vaktherapie een podium te geven. Eind vorig jaar zijn we met ons kantoor verhuisd naar het Huis van de Gezondheid in Amersfoort. Onze buren zijn dus veelal  organisaties die zich inzetten voor de mentale en lichamelijke gezondheid. We willen hen graag laten kennismaken met vaktherapie! Daarom organiseren we tijdens de Week van de Vaktherapie een proeverij voor al onze huisgenoten. 

Wat houdt de proeverij in?

De proeverij is een vrije inloop vanaf 13.00 uur na de lunch waarbij alle huisgenoten welkom zijn om kennis te komen maken met vaktherapie. We zoeken daarom van elke discipline een vaktherapeut die iets wil organiseren. Samen iets organiseren met een vaktherapeut van een andere discipline kan natuurlijk ook! 

Het thema van de Week van de Vaktherapie in 2024 is veerkracht. Het is mooi als je hierop kunt inhaken.

Geef je hier op!

Wil jij als vaktherapeut iets organiseren voor deze proeverij? Geef je alsjeblieft op door een e-mail te sturen naar secretariaat@vaktherapie.nl. Vermeld namens welke discipline je iets wilt doen. En als je al een idee hebt voor invulling van de middag, vermeld dit dan alsjeblieft ook alvast in je e-mail. We hopen dat we samen zoveel mogelijk mensen een positief beeld van vaktherapie zullen geven! 

Zie ook  Week van de vaktherapie Proeverij