Vaktherapeuten

Thema voor de Week van de Vaktherapie: Prikkels

14 juni 2022

Van maandag 14 november tot en met zondag 20 november 2022 vindt de Week van de Vaktherapie plaats. Dit jaar heeft de Week van de Vaktherapie een thema: Prikkels. 

Als vaktherapeut kun je bij dit thema aansluiten tijdens de Week van de Vaktherapie. Post bijvoorbeeld op social media een filmpje dat hierbij aansluit, organiseer een workshop voor geïntereseerden rond dit thema of houd een presentatie voor collega's. Het kan gaan over overprikkeling of onderprikkeling, verschillende soorten prikkels, materialen die bepaalde prikkels geven enzovoort. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere vaktherapeut hier een mooie eigen invulling aan kan geven!

De Week van de Vaktherapie helpt om vaktherapie meer bekendheid te geven. Het biedt jou als vaktherapeut een mooie aanleiding om anderen kennis te laten maken met vaktherapie. Zo zetten we met elkaar vaktherapie op de kaart. Het is belangrijk dat vaktherapie een stevige positie heeft. Op deze manier krijgen we meer voor elkaar. Daarnaast maakt dit jou als vaktherapeut in loondienst of met een eigen praktijk minder kwestbaar in moeilijke tijden. 

Kijk voor tips, inspiratie, voorbeelden en materialen op www.weekvandevaktherapie.nl.

Zie ook  Week van de vaktherapie prikkels