Webinar: Verbeter je online zichtbaarheid als vaktherapeut

10 oktober 2024

Met elkaar werken we eraan dat vaktherapie voor iedere cliënt in Nederland beschikbaar is. Daar is een stevige positie van vaktherapie en alle vaktherapeuten voor nodig. Als vaktherapeut binnen een instelling of met een eigen praktijk kun je hier ook aan bijdragen. Online kun je jouw zichtbaarheid vergroten, maar hoe doe je dat?

Als lid van de beroepsvereniging biedt Vaktherapie Nederland je daarom gratis een webinar aan over dit onderwerp. De sprekers zijn Daniella Tuik en Michelle Barten van Project Roadmap.

Webinar: Verbeter je online zichtbaarheid als vaktherapeut

Thema: Veerkracht en Vaktherapie
Voor wie: Alle vaktherapeuten – of je nu net bent afgestudeerd, een eigen praktijk hebt, of werkt binnen een instelling
Wanneer: Donderdag 24 oktober en woensdag 30 oktober van 19.30 tot 21.00 uur

Als vaktherapeut werk je dagelijks aan de veerkracht van je cliënten, maar hoe zorg je ervoor dat jouw eigen praktijk of expertise ook zichtbaar is voor de buitenwereld?

Een sterke online aanwezigheid helpt niet alleen meer cliënten te bereiken, maar zorgt ook voor meer erkenning voor jouw vakgebied en een betere positionering van jou en je praktijk. In dit interactieve webinar leer je hoe je jouw online aanwezigheid kunt versterken, op een manier die aansluit bij jouw vak en je doelgroep.

Wat haal je uit dit webinar? 

  • Hoe je als vaktherapeut meer cliënten kunt bereiken door het online delen van jouw boodschap op een authentieke manier.
  • Praktische tips om je unieke expertise en verhalen te delen zonder het gevoel te hebben dat je 'reclame' maakt.
  • Eenvoudige en concrete stappen om een duurzame contentstrategie op te zetten.
  • Het direct toepassen van veerkracht in je eigen positionering als vaktherapeut incl. tips die je mee kunt nemen in de Week van de Vaktherapie.

Waarom meedoen? 

  • Het webinar is afgestemd op de specifieke uitdagingen en kansen binnen de vaktherapie.
  • Het wordt interactief, praktisch en meteen toepasbaar gemaakt, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.
  • Je leert hoe je online zichtbaarheid niet alleen je cliënten helpt, maar ook de positie van vaktherapie als geheel versterkt.

Als deelnemer krijg je na afloop toegang tot de replay en ontvang je een e-book met extra tips. Ook kun je vooraf je vragen al stellen via info@projectroadmap.nl.

Let op: Elk webinar heeft een maximum van 50 deelnemers. Mocht het webinar vol zitten dan word je automatisch op de wachtlijst geplaatst en krijg je bericht als deelnemen alsnog mogelijk is.

Over Project Roadmap

Project Roadmap is het marketingconcept dat Daniëlla Tuik en Michelle Barten samen ontwikkeld hebben met als doel om marketing makkelijker, effectiever en vooral leuker te maken. Samen hebben ze meer dan 30 jaar marketingervaring en ondersteunen ze specialisten bij het ontwikkelen van een sterke online aanwezigheid. Dit doen zij door middel van concrete strategieën en praktische, direct toepasbare tools die specialisten op een eenvoudige manier in staat stellen om zelf aan de slag te gaan. Meer informatie vind je op https://www.projectroadmap.nl

Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een betere online positionering als vaktherapeut!

Zie ook  profileren webinar online profileren