Vaktherapeuten

Week van de Vaktherapie 2024 van maandag 11 tot en met zondag 17 november met thema Veerkracht

19 februari 2024

Een stevige positie van vaktherapie en alle disciplines: daar werken we met elkaar hard aan. Ook dit jaar nodigen we je daarom uit om vaktherapie extra uit te dragen tijdens de Week van de Vaktherapie. Laat zien waarom je trots bent op jouw vak en wat het voor cliënten kan betekenen!

Het thema van de Week van de Vaktherapie dit jaar is Veerkracht. We zijn benieuwd wat jij samen met alle andere vaktherapeuten gaat ondernemen om de veerkrachtige werking van vaktherapie te laten zien in november! Zet de datum alvast in je agenda en laat het thema alvast inzinken.
 

Achtergrond Week van de Vaktherapie

Deze week is bedoeld voor zowel vaktherapeuten in loondienst als met een eigen praktijk. Als FVB ondersteunen we vaktherapeuten met tips, gratis downloadbare materialen en promotiematerialen die tegen een kleine prijs te bestellen zijn. 

Dat vaktherapie een stevige positie verdient is belangrijk: zo krijgen we meer voor elkaar. Daarnaast maakt een stevige positie jou als vaktherapeut in loondienst of met een eigen praktijk minder kwetsbaar in moeilijke tijden. De Week van de Vaktherapie helpt om vaktherapie meer bekendheid te geven. Het biedt jou als vaktherapeut een mooie aanleiding om anderen kennis te laten maken met vaktherapie. Je hebt een vak om trots op te zijn, dat mogen anderen natuurlijk ook weten!
 

Zie ook  Week van de vaktherapie profileren Veerkracht