Vaktherapeuten

Week van de Vaktherapie: nodig de wethouder en een lid van de Tweede Kamer uit!

25 oktober 2022

Van maandag 14 tot en met zondag 20 november is het de Week van de Vaktherapie. Een mooie aanleiding om je als vaktherapeut te presenteren richting politieke beleidsmakers. Je kunt bijvoorbeeld de wethouder in de gemeente waar jij praktijk houdt uitnodigen voor jouw open huis, lunchlezing of workshop. Je kunt ook kijken of er een Tweede Kamerlid bij jou in de buurt woont en hem of haar uitnodigen.

Omdat we als FVB zien dat er op het gebied van de jeugdhulp veel speelt op dit moment, hebben we voor jou op een rijtje gezet welke Tweede Kamer-leden het dossier Jeugd onder zich hebben én waar ze wonen. Zo kun je makkelijk zien of iemand bij jou in de buurt woont. Aarzel niet om hem of haar dan uit te nodigen en jouw verhaal vanuit de praktijk mee te geven!

Kijk hierbij ook of je dit samen met andere vaktherapeuten bij jou in de buurt kunt oppakken. Via de functie Leden zoeken leden op onze website heb je snel in beeld welke vaktherapeuten in jouw gemeente zitten. Zie fvb.vaktherapie.nl/leden-zoeken-leden. Ook kun je specifiek zoeken op vrijgevestigde vaktherapeuten via Zoek een vaktherapeut op www.vaktherapie.nl: www.vaktherapie.nl/zoek-een-vaktherapeut.

Het overzicht met Tweede Kamer-leden kun je hier vinden.

Succes met jouw activiteit in de Week van de Vaktherapie!

 

Tip:

Gebruik ook bijvoorbeeld de infographic over inkoop van vaktherapie door de gemeente of de infographic over vaktherapie voor jeud en gezin. Deze kun je hier vinden: www.weekvandevaktherapie.nl/handig.

Wil je nog materialen bestellen, zoals een banner of weggevers als pennen of stressballen? Dat kan. Kijk dan op www.weekvandevaktherapie.nl/materialen.

Lees als achtergrond het position paper over vaktherapie en jeugd nog een keer. Dit kun je hier vinden. 

Zie ook  Jeugdhulp Week van de vaktherapie wethouder Tweede Kamer