Vaktherapeuten
11
mrt

Online scholing: 'basis kennis hoogbegaafdheid'.

Evenement
19:30 - 21:00
Online Downloaden als iCal

Heb je behoefte om kennis op te doen over hoogbegaafdheid? Het kennisnetwerk 'Vaktherapie bij hoogbegaafdheid' organiseert maandag 11 maart een GRATIS online scholing met als onderwerp 'basis kennis hoogbegaafdheid'. In deze anderhalf uur durende scholing leer je over wat hoogbegaafdheid is, hoe je dit kan herkennen en de basics van hoe je hier als behandelaar op aan kan sluiten.

In de toekomst komen er verdiepende scholingen waarin dieper in gegaan zal worden op het inzetten van vaktherapie bij deze doelgroep. Deze scholing dient als fundament waar in de toekomst op voortgebouwd zal worden. Beschikken over de basis kennis is namelijk van groot belang voor als je met deze doelgroep werkt of gaat werken.

Voor deze lezing is het handig om te weten dat: - De scholing van 11 maart begint om 19:30hr en zal tot omstreeks 21hr duren. - De scholing is niet geaccrediteerd. - De scholing vindt plaats op MS Teams.

Na aanmelding ontvang je op maandag 4 maart de MS Teams link. Ben je nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via onderstaande Google Forms link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3XFMA_slF0mU7rfdBnB58KItU2tKj9jrFptNzryd7AxccfA/viewform

Voor verdere vragen, of om onderdeel te worden van dit kennisnetwerk kan je ons bereiken door te mailen naar: vtkennisnetwerkhb@gmail.com

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.