Lid worden

Wanneer je je aanmeldt als lid bij een beroepsvereniging, hebben wij een kopie van je diploma nodig (van een erkende opleiding vaktherapie). Je diploma kun je tijdens het aanmelden uploaden. Wanneer je geen erkende opleiding hebt gevolgd, dan kun je ‘belangstellend lid’ worden. Als je in aanmerking wilt komen voor het gereduceerde studententarief, dan hebben wij een kopie van je studentenkaart nodig. Deze kun je tijdens het aanmelden uploaden. 

De contributie voor de verschillende verenigingen en de verschillende soorten lidmaatschap kun je hier vinden. 

In sommige cao's is geregeld dat je werkgever de contributie van je lidmaatschap vergoedt. Dit is afhankelijk van de cao waar je onder valt, kijk hier voor een overzicht. Sommige werkgevers vergoeden het lidmaatschap van de beroepsvereniging alleen als de beroepsvereniging lid is van de FBZ (Federatie van Beroepsverenigingen in de Zorg). We zijn als FVB hier namens de aangesloten beroepsverenigingen lid van, je komt in dat geval dus voor vergoeding in aanmerking. 

Vul onderstaande gegevens volledig in, upload de relevante documenten of stuur deze per post en verzend het document. Wij nemen je aanmelding dan in behandeling. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie. Als je lidmaatschap is geactiveerd, kun je je eventueel ook inschrijven bij het Register Vaktherapie.

Aanmeldformulier

Deel dit via: