Vaktherapeuten

Wat doe jij tijdens de Week van de Vaktherapie?

09 juli 2021

Van maandag 15 november tot en met zondag 21 november 2021 vindt de jaarlijkse Week van de Vaktherapie plaats. Deze Week van de Vaktherapie biedt jou als vaktherapeut een mooie aanleiding om aandacht te vragen voor vaktherapie. Met deze aandacht krijgt vaktherapie meer bekendheid wat onze positie als FVB en jouw positie als vaktherapeut (in loondienst of met een eigen praktijk) weer versterkt. 

Wat kun jij doen tijdens de Week van de Vaktherapie?

  • Organiseer een lunchlezing voor verwijzers
  • Laat collega's binnen jouw instelling kennismaken met vaktherapie tijdens een workshop
  • Houd open huis en nodig je relaties uit
  • Verenig de krachten en organiseer een gezondheidsplein waar naast vaktherapie ook andere professionals een plek hebben
  • Geef een presentatie in de bibliotheek of op school over een specifiek thema 
  • Ga naar aanleiding van de Week van de Vaktherapie langs bij de POH-ggz om kennis te maken

​Op de website www.weekvandevaktherapie.nl kun je nu al van alles vinden. Dit vullen we in de loop van de tijd aan met materialen specifiek voor 2021. Maak vooral gebruik van de voorbeelden van andere vaktherapeuten en van de downloadbare materialen (gratis). Of bestel tegen een mooie prijs extra materiaal om de Week van de Vaktherapie en vaktherapie te promoten. 

Heb je weinig tijd? Ook dan kun je iets doen. Zet social media in en deel tijdens de Week van de Vaktherapie verhalen van cliënten. Bestel als vaktherapeuten binnen een instelling het vaktherapie-t-shirt en draag dit tijdens de Week van de Vaktherapie. Of bestel de vaktherapietaart en deel die met jouw collega's. Hang de posters op en verspreid de informatie over vaktherapie, zodat mensen op de website www.vaktherapie.nl gewezen worden en zo kunnen kennismaken met vaktherapie.

Wees trots op je vak, draag dit uit en doe iets wat bij je past. Samen maken we er dan ook dit jaar weer een succesvolle Week van de Vaktherapie van! 

Zie ook  Week van de vaktherapie profileren naamsbekendheid