Vaktherapeuten
17
jul

5-daagse: “Being Seriously Playful”. Een Internationale Dynamic Expressive Focusing training 17 t/m 22 july 2024 in Friesland.

Evenement
18:00 - 22:00
- Downloaden als iCal

“Being Seriously Playful”
Een Internationale Dynamic Expressive Focusing training
17 t/m 22 july 2024 in Friesland.
Veel praktisch oefenen en verdiepend ervaren!
Prikkelen deze vragen jou?
*Ben jij ook benieuwd hoe je op een eenvoudige’ en efficiënte manier meer stevigheid en ‘presence kunt verkrijgen in moeilijke situaties?
*Wil jij ook diepgang, effectiviteit en authenticiteit inbrengen in de relatie met cliënten?
*Wil jij meer helderheid en verfijning krijgen in jouw persoonlijke proces rond belevingen uit jouw kindertijd en ontrafelen van eigen oude patronen?
Onderwerpen.
*luisteren in 3 richtingen
*Emerging Body Language: EBL (Scheppende lichaamstaal methode)
*Kwaliteit van jouw presence en onvoorwaardelijke empatische houding
*Spiegelen en reflecteren
*Verdiepende Focusing interventies
*Symbolisering en andere non-verbale activiteiten en middelen
Werkwijze Dynamic Expressive Focusing:
Is speels en serieus, bewegend en verstild, open en begrenst, licht en zeer diepgaand. Deze methode vergroot jouw flexibiliteit als volwassene, als begeleider en trainer. Je exploreert nieuwe wegen om jouw creativiteit op een andere manier uit te drukken, ook rond belevingen uit je kindertijd.
De groepsgrootte is ongeveer 12 tot 15 personen en het accent ligt op jouw eigen individuele tempo, proces en mogelijkheden. Jouw schatkist aan vaardigheden zal blijvend vergroot worden!
Focusing helpt jou en de cliënt, het kind om verbinding te maken en te houden met zijn impliciete weten, zijn/haar zelfsturing, middels dat wat lichamelijk merkbaar is omtrent zijn/haar levenservaringen. Focusing is een ervaringsgerichte methode en is ontwikkeld door E. Gendlin, filosoof en psychotherapeut, tot 1995 hoogleraar aan de Universiteit van Chicago: www.focusing.org Het is een veranderingsproces: www.focusing.org
Docenten Harriet Teeuw en René Veugelers; beide gecertificeerde Focus Coördinatoren en beeldend therapeut met jarenlange ervaring in het werken met Kinderen en volwassenen. Meer informatie bij René Veugelers; rene@ftcz.nl 
Al deze dagen zijn geaccrediteerd door de VPeP, Register Vaktherapie en SKJ.

Inschrijven

Inschrijven voor dit evenement kan via de link in de tekst hierboven.