Vaktherapeuten
24
jun

Inspiratiesessie Professional vanuit je hart

Evenement
12:00 - 13:00
Online Downloaden als iCal

Inspiratiesessie Professional vanuit je hart

Over de inspiratiesessie

Professionaliteit en vakmanschap gaat over zoveel méér dan over gedegen kennis en vaardigheden. In de eerste plaats gaat het om JOU als professional. Dat is waar het allemaal mee begint. Jij bent het instrument van al die kennis en vaardigheden. Dit geldt in alle posities binnen (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein, onafhankelijk van welke rol of functie je hebt. We doen dit samen, we hebben iedereen nodig.

Mascha Struijk, bevlogen en ervaren trainer, heeft met Professional vanuit je hart als missie om de hulp aan jeugd en jongvolwassenen liefdevoller te maken door professionals te helpen (meer) vanuit hun hart te werken. "Want alleen enthousiaste bevlogen professionals kunnen jongeren en gezinnen écht verder helpen!"

In deze inspiratiesessie gaat Mascha het hebben over:

👉   Welke visie heb jij op hulpverlening? Want je visie stuurt je handelen.

👉   Ben jij je bewust van wie je bent en waar je voor staat?

👉   Lukt het jou in de drukte, hectiek, spanning en regelgeving om bij jezelf te blijven en te werken op een manier waar je zelf in gelooft?

👉   Wat voor professional wil je zijn? En hoe geef je dat vorm in de praktijk?

Laat je in het eerste deel van de inspiratiesessie inspireren door Mascha haar verhaal. Het laat je nadenken en stilstaan bij bovenstaande vragen.

In het tweede deel is er genoeg ruimte voor vragen en om het gesprek aan te gaan met elkaar.

Om je in te schrijven, klik hier

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.