Vaktherapeuten

Evaluatie FVB-congres 2023 gepubliceerd!

02 mei 2023
Zaterdag 25 maart 2023 vond het FVB-congres plaats in de Hogeschool Leiden. Het thema was "State of the Art: de vele facetten van een schitterend vakgebied". Inmiddels is het congres geëvalueerd door bezoekers, de congrescommissie en de FVB. We kijken terug op een hele mooie en inspirerende dag! Hieronder vind je de belangrijkste resultaten van de evaluatie.

Voor een sfeerimpressie van het FVB-congres 2023, klik hier. Ben je lid van de FVB? Dan kun je alle presentaties van het FVB-congres 2023 terugvinden via deze link

Bijna 400 mensen waren aanwezig bij het FVB-congres. Meer dan 200 bezoekers hebben deze dag beoordeeld. De bezoekers hebben het congres maar liefst een 7,8 gegeven. Alle afzonderlijke onderdelen van het programma kregen gemiddeld een 7,2 of hoger, met als hoogtepunt een 9,1 voor de keynote lecture. Deze werd door Anne Marsman gegeven met als thema ‘Vaktherapie en het Evidence Beest: Hoe bewijs je jouw waarde?’. De diversiteit aan workshops werd vaak benoemd als positieve feedback. Veel mensen hebben een workshop kunnen volgen die ze konden inzetten in de praktijk. 

Een aantal reacties op het FVB-congres 2023:

  • "De workshops hebben mij ook meer geprikkeld om nieuwe dingen uit te proberen, de generieke modules raad te plegen en zelf verder te ontwikkelen ook middels de master vaktherapie. Het vakgebied komt zo tot leven voor mij."
  • "Ik ben geïnspireerd en het 'met vakgenoten zijn' werkt verstevigend.”
  • "Eerste keer sinds lidmaatschap en ben aangenaam verrast door de saamhorigheid en professionaliteit tegelijkertijd.”

Kijk op deze pagina voor meer informatie over het FVB-congres.

Zie ook  Vaktherapie evaluatie FVB-congres