Vaktherapeuten

Online sessies Succesvol profileren tijdens de Week van de Vaktherapie

Online sessies Succesvol profileren tijdens de Week van de Vaktherapie

Van maandag 14 tot en met zondag 20 november 2022 is de Week van de Vaktherapie. Dit jaar heeft deze week een thema: Prikkels. Een mooi moment om je als vaktherapeut te profileren. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wat is een succesvolle aanpak? Op dinsdagavond 20 september hebben we als FVB een online sessie hierover georganiseerd. We hebben Margreet Verboom, beeldend therapeut en bedrijfskundige, gevraagd om deze sessie te verzorgen. Wat ons betreft was het een prikkelende, geslaagde sessie!

Margreet gaf een aantal praktische tools, bijvoorbeeld het in beeld brengen van je cliënten, je leveranciers en je financiers.Vervolgens ga je na wat elke groep bezighoudt. Wat speelt er? Door dit in kaart te brengen kun je scherp krijgen welke rol jij als vaktherpeut kunt spelen en dus waarop jij je profileert. Belangrijk is dus om aan te sluiten bij wat er speelt bij deze groepen. 

Ook gaf Margreet tips voor de communicatie en argumenten om je wél te profileren. Je kunt dit terugvinden in de presentatie. Kon je niet bij deze sessie aanwezig zijn? Dan hopen we dat we je met deze presentatie toch wat praktische handvatten kunnen geven om je te profileren tijdens de Week van de Vaktherapie!

Zie ook  Week van de vaktherapie profileren