Vaktherapeuten
17
mei

Congres: Intergenerationele overdracht van geweld, misbruik en verwaarlozing in gezinsrelaties. Het doorbreken van patronen!

Evenement
08:30 - 17:00
- Downloaden als iCal

Op 17 mei 2024 organiseert Hélène Nijhoff van praktijk 'Bij de Beuk' in samenwerking met diverse organisaties in Congres Centrum Bovendonk te Hoeven een congres met als thema Intergenerationele overdracht van geweld, misbruik en verwaarlozing in gezinsrelaties. Het doorbreken van patronen!

 Aanleiding is het 10-jarig jubileum van praktijk 'Bij de Beuk', een praktijk die hulp biedt aan gezinnen, volwassenen, jongeren en kinderen (traumatherapie en systeemtherapie). Het doel van het congres is het samenwerken voor veiligheid op de kaart te zetten. Ook de grote instellingen hebben aangegeven dat ze wel moeten samenwerken om de zorg op minimaal niveau te kunnen blijven of te gaan leveren.

In de ochtend zijn er plenaire lezingen van Prof. Dr. Majone Steketee, Wetenschappelijk directeur, Verwey-Jonker Instituut, Prof. Arno van Dam, hoogleraar antisociaal gedrag, psychiatrie en maatschappij en drs. Linda Vogtländer en Sander van Arum, Civil Care, en in de middag diverse inhoudelijke workshops onder meer van Willem Beckers van de Interactie Academie, Bruno Hillewaere, opleidingscentrum Euthopia, Civil Care,  Crossroads (samenwerkingsverband van Amarant, GGZ Breburg, Sterk Huis en de Viersprong), Marianne Marissink en Paul Pijnenborg en Prof. Dr. Janine Janssen.

Ook mag de Wilde Kastanje Bij de Beuk niet ontbreken, kortom een boeiende dag die u als toekomstbestendige professional niet mag missen! We hopen u deze dag te ontmoeten.

 Voor het volledige programma en aanmelding, gebruik deze link:

https://bijdebeuk.nl/congres/

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijeenkomst is niet (meer) mogelijk.