Vaktherapeuten

Week van de Vaktherapie

Week van de Vaktherapie

Vaktherapie op de kaart zetten? Doe ook mee met de Week van de Vaktherapie van maandag 14 tot en met zondag 20 november 2022!

Elk jaar organiseren we de Week van de Vaktherapie. De Week van de Vaktherapie is een week vol activiteiten georganiseerd door vaktherapeuten in heel Nederland. Het is een mooi moment om aandacht te vragen voor vaktherapie.

De Week van de Vaktherapie biedt iedereen die nieuwsgierig is naar vaktherapie een lage drempel om kennis te maken met vaktherapie. Interessant dus voor cliënten, doorverwijzers, gemeenteambtenaren, politici en zorverzekeringsmedewerkers!

Het doel van de Week van de Vaktherapie is om vaktherapie samen met alle vaktherapeuten in Nederland op de kaart te zetten. Je kunt meedoen met de Week van de Vaktherapie door zelf of samen met andere vaktherapeuten een activiteit te organiseren. Vanuit de FVB zorgen we voor de nodige faciliteiten om je te helpen bij het organiseren en promoten van jouw activiteit.  

Dit jaar hebben we ook een thema gehangen aan de Week van de Vaktherapie, namelijk: prikkels! Hoe je het thema gaat verwerken tijdens De Week van de Vaktherapie is helemaal aan jou. Prikkels zijn er overal, dus je mag zo creatief zijn als je zelf wil, we zijn erg benieuwd!

Hieronder vind je de poster die bij het thema hoort, om een beeld te krijgen bij het thema.

Kijk op www.weekvandevaktherapie.nl voor alle informatie.

 

 

 

 

Zie ook  Week van de vaktherapie